• Öppet köp 14 dagar*

  • Alltid fri frakt

  • Leverans 1-3 vardagar

  • Alltid fri frakt

  • Leverans 1-3 vardagar

Personlig födelsetavla

Födelsetavla i skala 1:1 En personlig födelsetavla blir helt unik! Skapa din personliga tavla av ditt barn. Du väljer text, bakgrund och illustration. Du skapar en personlig födelsetavla som bara finns i ett exemplar. Illustrationen trycks i skala 1:1, det vill säga exakt så stor som barnet var när det föddes.

Födelsetavla, abstrakt

500.00kr

Födelsetavla tvilling, abstrakt

700.00kr

Födelsetavla, skiss

500.00kr

Födelsetavla, med kanin

500.00kr

Födelsetavla, nyfödd

500.00kr

Födelsetavla, utsträckt

500.00kr

Personlig födelsetavla, Black n White

500.00kr

Personlig födelsetavla i skala 1:1

Skapa en personlig födelsetavla i skala 1:1 av ditt barn. Du väljer enkelt mellan flera olika varianter och anpassar den efter din egen smak och stil.

I nedre delen av tavlan så skriver vi ut barnets namn och födelseuppgifter. Denna personliga födelsetavla är en uppskattad present och en fin detalj i vilket rum som helst.

Posterkid har en unik design på våra födelsetavlor vilket gör att du endast kan köpa dem hos oss. Köp originalet du också och få en vacker och personlig födelsetavla.

Våra olika personliga födelsetavlor

Vi har flera olika varianter av våra personliga födelsetavlor i skala 1 till 1. Det gemensamma är att barnet avbildad i faktiskt födelselängd på tavlan.

Personlig födelsetavla – abstrakt: Denna tavla är vår storsäljare. Du väljer själv bakgrundsfärg med abstrakt mönster. Tavlan trycks på glansigt papper.

Personlig födelsetavla - teddy: Detta är också populär födelsetavla gjord av en känd designer, Karolin Frimodig. Tavlan finns med flera olika bakgrundsfärger.

Personlig födelsetavla – clean: Denna tavla har endast en bakgrundsfärg som du väljer själv. Vit eller beige är de mest populära färgerna.

Har du några specifika önskemål gällande våra personliga tavlor till barn och barnrum så kan du alltid kontakta oss. Vi gör allt vi kan för att vara flexibla och försöka lösa dina önskemål.

BESÖKTA PRODUKTER

Du har ännu inga visade produkter

Papper av hög kvalité
Vi trycker alla våra posters på matt kvalitetspapper. Pappret tillverkas i Sverige och håller en kvalité på 200 gram. Detta innebär att du får en poster av mycket hög kvalité.
DETALJERADE TRYCK
Våra skrivare trycker med upp till 12 färger. Detta ger dig bästa möjliga skärpa och detaljrikedom. Färger och nyanser får en helt ny innebörd.
TRYCKT NÄRA DIG
Alla våra posters trycks i södra Sverige på beställning. Det gör att våra posters inte skickas längre än nödvändigt och samtidigt trycker vi tavlorna först efter beställning - detta sparar miljön.